onsdag den 25. april 2012

-25% på neglelakke

Dagens tip: Imorgen og fredag er der -25% på ALLE neglelakke i Matas - nye farver såvel som ældre, dyremærker såvel som billige - alt er på tilbud i de to dage.
Jeg skal helt sikkert ned og kigge, dvs. en Chanel neglelak kun koster 138,- istedet for 185,- og det er hvertfald ikke hver dag man ser en sådan pris, og da slet ikke på farver der ikke udgår.

Jeg har allerede været nede og lurer idag, har nogle stykker i sigtekornet :)


3 kommentarer:

 1. Det er bare underligt. For når man går ind på hjemmesiden, står der at man skal logge ind i webshoppen, for at kunne købe? Og det kan man jo ikke nede i butikken? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal ikke gå ind på deres hjemmeside, men ind i deres fysiske butik ;)
   Har lige genlæst hele sessionen og der står ikke noget med, at det kun er på deres webshop. Kan godt være man også kan på webshoppen, men man kan hvertfald også i deres butikker, men det kræver vidst at man er club matas medlem, men det er også gratis at blive det, så no problems.

   Slet
  2. Jeg kopiere lige hvad der står i min mail: "Spar 25% på neglelak og neglepleje fra torsdag den 26. april til lørdag den 28. april. Tilbuddet gælder kun for aktive Club Matas medlemmer, som er logget ind på Matas Webshop."

   Men altså, jeg regner da med at tage ned i butikken og se om jeg kan få 25% dernede anyway :P .. men først i morgen.

   Jeg er medlem, så det er intet problem - jeg blev bare forvirret af mailen ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...