lørdag den 28. januar 2012

Kaizers Ochestra

Igår aftes var en veninde og jeg på Train, Århus, for at høre Kaizers Ochestra. Vi var også afsted for at høre dem for 7 år siden, så vi var ret spændt på om vi ville blive lige så imponeret nu som vi var dengang. Jeg må dog indrømme, at de var noget mere energiske og vilde dengang, end de var i går. Der var ikke nær så meget vildskab og slåen på olietønder og hoppen og dansen igår som jeg havde forventet. Dog er Kaizers Ochestra ikke at kimse af, de gjorde det helt fantastisk og deres sceneshow var også utrolig godt lavet og musikken var fantasisk som altid.

Jeg har taget lidt billeder fra koncerten, men de er ikke i så godt kvalitet alle sammen, så der blev ikke til så mange. Jeg sad oppe på balkonen bagerst, og gulvet rystede når folk dansede - og det samme blev mine billeder, altså rystet.

Last night a friend and I went to hear the Norwegian band Kaizers Ochestra. We also went to one of their concerts 7 years ago, so I was looking forward to hear them again and see if they will impress me as they did last time. I must admit that they were less energetic and wild yesterday than I've expected. There were less beating on the oil drum, wildness and jumping/dancing than for 7 years ago. But no mater what, Kaizers Ochestra is not to be sneezed at - the scene show was amazing and the music incredible as always.

Here is some pictures from the concert. It was difficult to take good pictures while I was in the back sitting and enjoying the music on a balcon, so everytime people danced the "earth shaked" and so did my pictures.

Enjoying a drink while the opening band was playing
Som en sidste ting, vil jeg gerne henvise til en give away af Style by Josephine som er et par flotte stilletter fra Asos. Beskrivelse af hvordan man deltager finder du ved at klikke HER!

6 kommentarer:

 1. great inspiration! love the first pic!
  thanks for sharing!

  if you like we can follow each other on bloglovin :)
  let me know!
  STYLE DECORUM

  SvarSlet
 2. lovely blog!Follow each other?
  xoxo
  Faby

  SvarSlet
 3. The set looks nice and so do the drinks.
  Following
  NRC ♥

  SvarSlet
 4. Cool Photos! I like to go to concerts too ;)

  Do you like to follow each other?

  http://www.bouquet-defleurs.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. I've just found your blog and I think it's AMAZING! Absolutely LOVE those pics! :)

  Check out my blog, I always follow back my lovely readers :)
  mayasfashioncorner.blogspot.com

  Xoxo, Maya <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...